Medisch

Dr. Nicolas Geurts startte op 1 oktober 2019 bij AZ Sint-Maarten. Hij specialiseerde zich in de robotchirurgie voor de behandeling van onder andere urologische kankers, en is ook gespecialiseerd in de minimaal invasieve behandeling van nierstenen en goedaardige prostaataandoeningen.

Dr. Nicolas Geurts behaalde zijn bachelordiploma aan de Université Catholique de Louvain-la-Neuve (UCL) en zijn diploma arts aan de Universiteit Antwerpen (UAntwerpen) in 2010. Vervolgens specialiseerde hij zich in de urologie (2016).

Als arts-specialist in opleiding werkte hij onder andere in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (’s-Hertogenbosch – Nederland) en in het OLV Ziekenhuis (Aalst). Na zijn opleiding tot uroloog trok hij een jaar naar Australië. Hier specialiseerde hij zich verder in de uro-oncologie en robotchirurgie in het Royal Melbourne Hospital.

Tussen september 2017 en oktober 2019 werkte hij als uroloog in ZNA Middelheim (Antwerpen).

Waarom AZ Sint-Maarten?

Dr. Nicolas Geurts: “Het imago van een ambitieus, vooruitstrevend, dynamisch ziekenhuis, met uitgesproken focus op waarden zoals openheid, respect en kwaliteit, alsook de investering in nieuwe technologieën, trokken me enorm aan. Ik ben dan ook trots aan de missie van dit ziekenhuis te mogen deelnemen, voor een steeds betere, veiligere en menselijkere zorg voor al onze patiënten.”

Meer informatie: